Surf Travel Company

FOR TÅRINGER I PORTUGAL - NOMAD Surf Camp - Costa Caparica, Lisbon. Portugal

INTRODUKTION

Surfcamp for tenåringer I Portugal - Lisboa Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.
4.98/5
5/5
4.98/5
4.95/5

NOMAD SURF CAMP – LISBOA

Surfcamp for tenåringer i Portugal

 

Nomad Surf Camps arrangerer sannsynligvis den mest multinasjonale surfeleiren for tenåringer i Europa. The Nomad Surf Camp (Lisboa) ligger i Costa Caparica Beach,

 

Vi flyttet operasjonen vår bare 100 meter fra stranden og bare 15 minutter fra Lisboa internasjonale lufthavn. Det er en av mange feriesteder i sentrale Portugal som er kjent for sin skjønnhet og turistmuligheter.

 

En privilegert beliggenhet for en tenåringsleir nær en veldig lang sandstrand med myke strandferier perfekt for nybegynnere. Det er et idyllisk sted for å trene og spesielt lære å surfe om sommeren. Vår sommerleir har vært vertskap for tenåringer i alderen 12-18 år fra Russland, Italia, Storbritannia, Frankrike, Sveits, Belgia, USA, Canada, Spania og andre land gjennom årene.

 

Alle aktiviteter gjøres på engelsk, men personalet hjelper også på portugisisk, spansk og fransk ved behov. Overnatting i delt rom organisert etter kjønn og alder eller fullt privatliv i tomannsrom. Store delte bad med separate dusjer på et vandrerhjem som har svømmebasseng, stort grøntområde, chill WiFi-område, bordtennisbord, TV og spiserom.

 

Det er også en utfluktsdag hver 7. dagers leir for byturen, paintball eller annen ekstra aktivitet gruppen bestemmer seg for.

 

Andre Nomad Surf Camps beste valg! Du vil aldri glemme denne opplevelsen!

Boka Nu

BOENDET

Velkommen til den beste surfeleiren for tenåringer i Portugal

 

Nomad Surf Camps har flyttet sin virksomhet i Lisboa til en nybygd bygning på stranden, så nå kan våre campere gå 100 meter til stranden for surfetimer.

Tenåringene er overvåket av personalet vårt 24 timer med medisinsk hjelp (førstehjelp). Surfcamp-inngangen er stengt om natten og vi har en sikkerhetsvakt på leiren.

Hver pakke inkluderer måltider, delt overnatting (eller fullt privatliv i tomannsrom også tilgjengelig), daglige surfetimer selvfølgelig, retten til å nyte alle fasilitetene som er inkludert i surfeleiren (svømmebasseng, surfeskaterampe, spillrom, gratis wifi osv.). Det er rom for 4, 6 og 8 personer, og vi vil tildele alle for å prøve å matche barn av samme kjønn og lignende alder på samme rom i henhold til bestillingene den uken. Alle leirene våre er blandede, selv om soveromsfordelingen er etter kjønn og alder (12-18 år).

Vi oppfordrer foreldrene til å gi noen lommepenger til salgsautomat tilgjengelig på overnattingsstedet, supermarkedet, lunsj og middag på utfluktsdagen, iskrem, suvenirer, drinker eller ekstra aktiviteter som ikke er inkludert som paintball osv. De vil også trenge penger til første dag da de kun vil ha middag inkludert og siste dag når de bare har frokost inkludert.

 

Måltider

Ingen vil bli sulten!!

På vår surfecamp for tenåringer i Lisboa består den sterke frokosten av frukt, appelsinjuice, croissanter, toasts, grovt brød, syltetøy, honning, melk, kaffe, sjokolademelk, skinke, ost, müsli og cornflakes.

Lunsj serveres på en restaurant foran stranden med alt tenåringene fortjener: forrett, hovedrett, dessert, vann og juice. Etter surfe-snacks mellom den andre surfeøkten og ettermiddagsaktivitetene består av smørbrød, frukt og juice.

Middagene er varierte og inkluderer all nødvendig ernæring for tenåringer i denne alderen. En forrett eller suppe, hovedrett og dessert. Juice og vann er også inkludert. Vi tar også hensyn til cøliakere eller vegetariske tenåringer. Et fullt utstyrt kjøkken er også tilgjengelig.

 

For foreldre

Tilsyn

Nomad Surfers har viet mange år til praktisering og undervisning av surfing som kvalifiserte instruktører, og vi organiserte vår første Surf Camp for barn i Portugal i 1998 med stor entusiasme, og spesialiserte oss på mindreårige. Vi vet hvilket ansvar dette innebærer, det er grunnen til at guttene og jentene på sommerleiren vår i Lisboa vil bli kontrollert til enhver tid, i surfetimene, ekstra aktiviteter av monitorene våre, og vil alltid være ledsaget av lærere, surfing, sport og rekreasjon med maksimal sikkerhet for dem.

Tenåringene våre vil leve med skjermer med erfaring fra sportsaktiviteter og utendørsspill. De vil være ansvarlige for å sjekke at tenåringene følger reglene for surfeleiren og lager ekstra aktiviteter om kveldene. For deg, foreldre som alltid er opptatt av sikkerheten til barna sine. Barna dine overvåkes 24 timer i døgnet av kvalifiserte instruktører med et system med interne regler som må følges.

GREEEN PASS - Unaccompanied Free Time

Frihet til å gå ut av surfeleiren på egen fritid uten følge er også tillatt kun med foreldres tillatelse. Regler gjelder. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

 

 

More videos

AKTIVITETERNA

Aktivitetene vi tilbyr på surfeleiren vår for barn i Portugal

Leirene varer i 7 dager, selv om de fleste campere blir 2 eller 3 uker. Ankomstdagen er det surfing på kvelden, The Surf Center ligger 1 minutts gange fra overnattingsstedet. Alle aktivitetene foregår på engelsk.

Surfetimer i Lisboa

Hver dag er det surfing, stort sett 2 surfetimer per dag, hvor lenge avhenger av forholdene, målet vårt er å ha minst 4 timer surfetimer per dag. De andre aktivitetene er fokusert på å forbedre dine egenskaper for sport, forbedre kondisjonen din og fremfor alt å ha det gøy og leve Lisboa Tenårings Surf Camp, den beste opplevelsen i livet ditt!

Alt materiell er inkludert, vi har et forhold på kun 6 tenåringer per instruktør!!

Surf leksjonsnivåer

INITIERINGSNIVÅ

✔ Evaluering av hver person for å vite på hvilket nivå han eller hun har og hvilke punkter det skal jobbes med.

✔ Introduksjon til bølger uten surfebrett

✔ Introduksjon med surfebrettet alltid liggende.

✔ Øv på balanse og timing

✔ Padling

✔ Øvelser for å komme opp på brettet i og ut av vannet.

✔ Stå opp og balansere posisjon.

✔ Vektøvelser endres fra fremre ben til bakre ben

✔ Sitter i styret

✔ Går på brettet

✔ Lær å svinge til venstre og lære å svinge til høyre.

 

FORBEDRING

✔ Evaluering av hver person for å vite på hvilket nivå han eller hun har og hvilke punkter det skal jobbes med.

✔ Snuretning mens du sitter

✔ Eksplosiv padling

✔ Padle til utsiden

✔ Teknikker for å passere bølgene mens du padler ut (eskimorull, etc)

✔ Å fange grønne bølger ved hjelp av treneren som presser

✔ Timing og lesing av bølger for å vite i hvilken retning du skal padle og når du skal reise deg

✔ Surfegrønne bølger går til venstre, surfegrønne bølger går til høyre.

✔ Teori (prioriterte regler, sikkerhetsprosedyrer, strømmer og tidevann)

✔ Videoanalyse.

✔ Øvelser på Streetboardz. Skateboard med fronttrucker som beveger seg sideveis og spesialdesignet for å trene rail-to-rail-surfing.

Andre mulige aktiviteter

Her er listen over andre mulige aktiviteter. Det betyr ikke at du vil gjøre dem alle. Og noen vil være valgfrie og ekstra kostnader som betales ved ankomst.

✔ Paintball: Kun 30 meter fra surfecampen. (ikke inkludert i prisen).

✔ Trehinderkretser: Hindringskretser med forskjellige vanskelighetsgrader (helt sikret med sele).

✔ utflukt til Lisboa by. Krysser elven med ferge, spiser Pastel de Belem og tog til Bairro Alto.

✔ Utflukt til Lisboas akvarium

✔ Sprett

✔ Akvarium

✔ Kitesurf (minimumsalder 14 og minst 45 kg)

✔ Stand Up Padle på vakker lagune

✔ Kajakk: Kajakktur i havet eller innsjøen.

✔ Ridning

✔ Sykkelturer

✔ Karting

✔ Hipotrip: Tur gjennom Tejo-elven ombord i et amfibiekjøretøy.

✔ Seilbåtutflukt

✔ Kjøpesenter

✔ Funksjonell trening for surfing: Ytterligere fysiske øvelser for å forbedre din utholdenhet, balanse, koordinasjon, timing, fysisk tilstand og åpenbart surfingen din.

✔ Stretching: Spesifikke og grunnleggende strekkøvelser for å hjelpe deg med å utføre radikale surfemanøvrer og grunnleggende og unngå skader.

✔ Surf Skate: Vi vil lære deg å skjære rail til rail på våre surf-skateboards, som er skateboards med en frontlastebil som beveger seg sidelengs for å simulere svingene til et surfebrett eller snowboard. Vi har en surfe skaterampe ved surfecampen.

✔ Grøntområde for ulike spill: Det er et enormt vakkert grøntområde å spille 25 meter fra leiren

✔ Beachvolleyball

✔ Fotball på stranden

✔ Dodgeball

✔ Frisbee

✔ Filmkvelder

✔ Besøk surfebrettfabrikk: Vi besøker en lokal surfefabrikk.

✔ Fester: Ikke alt blir trening…! Vi gjør grilling, DJ og kveldsjam-sessioner. Ta med instrumentene dine.

En typisk dag på surfeleiren for tenåringer i Lisboa

 

TID AKTIVITET

9.00 Frokost

10.00 til 17.00 strandtid (2 surfetimer, lunsj, ekstra aktiviteter)

17.00 til 20.00 Gå tilbake til leiren, dusj, fritid

20.00 Middag

21.00 til 23.00 Kveldsaktiviteter

23.00 Stilletid

Kveldsaktiviteter

DAG 1 – Velkomstmøte og video

DAG 2 – Videokorreksjon & Pop Corn Night

DAG 3 – Bytur Costa da Caparica (fornøyelsespark)

DAG 4 – Pizzakveld

DAG 5 – Lisboa-tur (måltider og aktiviteter er ikke inkludert)

DAG 6 – Skate/sykkelkveld

DAG 7 – Avskjedsfest

*Tidsplanen kan endres i henhold til tenåringenes interesser og værforhold.

 

Our YouTube VIDEO Vlogs

Susbscribe to our YouTube channel and get notified when we upload a new video. Here you can see the day to day real life at our surf camps.

 

 

 

 

 

 

 

PLATS & HITTA HIT

Plats

Hvor er barnas surfeleir i Portugal?

 

Vår Nomad Surf Camp for tenåringer i Portugal ligger på Costa da Caparica-kysten, kun 20 minutter fra Lisboa sentrum og Lisboa internasjonale lufthavn. Med en utvidelse på 13 km med sandstrender omgitt av naturreservatene Costa da Caparica Fossil Cliff og Mêdos National Woods.

Almada har også historiske sentre og utallige steder som er verdt å besøke, for eksempel Zagallos Manor House, i Sobreda eller Contemporary Art Centre i Casa da Cerca, i Old Almada, blant mange andre forslag.

Surf Camp ligger kun 1 min gange til stranden, restauranter, bakeri og supermarkeder.

Hitta hit

Transfer

Du trenger ikke å bekymre deg for å komme deg til Lisboa Teens Surf Camp. Vi vil utpeke personell for henting og avlevering i Lisboa-området. Du trenger bare å gi oss informasjon om tidsplanen for ankomst og avreise, så organiserer vi transporten på Lisboa internasjonale flyplass, tog eller busstasjon.

Barnet ditt vil ofte være et av mange barn som kommer til flyplassen eller togstasjonen for å bli eskortert til leiren. Selv om våre representanter alltid vil prøve å sørge for videretransport til leiren med et minimum av forsinkelser, bør det forstås at barnet ditt kan bli pålagt å vente på flyplassen eller togstasjonen i opptil to timer før han/hun starter den videre reisen , på grunn av flyforsinkelser som påvirker andre barn og/eller vanskelige trafikkforhold.

Ved ankomst til destinasjonsflyplassen eller togstasjonen, bør barnet ditt se etter en Camps-representant, som vil vise et Camps-skilt. Flyplasser og togstasjoner kan være ganske overfylte og hektiske, du bør instruere barnet ditt til å vente ved flyplassens eller togstasjonens informasjonsskranke dersom han/hun ikke finner vår representant ved ankomst.

 

Med fly

Det er mange flyselskaper som opererer på Lisboa Portela lufthavn, som tilbyr både business class og lavprisflyvninger til turister over hele verden. Rundt 40 flyselskaper, hvorav de mest bemerkelsesverdige er Turkish Airlines, Lufthansa, Finnair, Easy Jet, Air France, Blue Air, British Airways og Brussels Airlines.

Disse selskapene sikrer forbindelsen mellom Lisboa (og, i forlengelse, Portugal) og praktisk talt alle verdenshjørner, og knytter hovedstaden til destinasjoner som Amsterdam og Paris, Madrid og Roma, London og Moskva, Kanariøyene, Bucuresti, Philadelphia, Tunis , Tel Aviv, Kairo og så videre.

Hvis du ønsker mindre eskorteservice, sørg for at du organiserer det med flyselskapet før du kjøper billetten. Du må oppgi vår leders dokument og kontaktnummer.

Med tog

Når det gjelder jernbanetransport, betjenes Lisboas turist- og kommersielle plattform av fire hovedtogstasjoner: Santa Apolonia (Estacao da Santa Apolonia), den såkalte Rossio (Estacao do Rossio), Barreiro (Estacao do Barreiro) og Cais do Sodre (Estacao do Cais do Sodre).

Santa Apolonia jernbanestasjon (Estacao da Santa Apolonia) er den største av alle, og ligger i nærheten av Alfama-distriktet. Det er hovedterminalen for tog som sikrer forbindelsen mellom Lisboa og Nord- og Øst-Portugal, samt mellom Lisboa og internasjonale destinasjoner som Madrid og Paris.

Med buss

Rede Nacional Expressos

Når det gjelder bussforbindelser, er Lisboa ganske godt knyttet til praktisk talt hele Portugal ved hjelp av busslinjene som er gjort tilgjengelig av de såkalte Rede Nacional de Expressos. Hovedbusstasjonen i Lisboa, i det minste når det gjelder innenlands bussturer, er Rodoviaria da Sete Rios (Sete Rios busstasjon).

 

 

PRISER & PAKET

Dates

Camp 1 24 June – 1 Jul 7 Nights
Camp 2 1 – 8 July 7 Nights
Camp 3 8 – 15 July 7 Nights
Camp 4 15 – 22 July 7 Nights
Camp 5 22 – 29 July 7 Nights
Camp 6 29 July – 5 August 7 Nights
Camp 7 5 – 12 August 7 Nights

Book early !!! Limited availability !!!

 

Prices

1 week 1100 EUR
2 weeks 2200 EUR
3 weeks 3300 EUR
4 weeks 4300 EUR

*Gjennomsnittlig opphold er 2 uker

 

Pakker inkluderer

✔ 7 netters overnatting 1 min gange til stranden

✔ Delt bad adskilt etter kjønn

✔ helpensjon: frokost, lunsj, ettermiddagssnack (smørbrød + drikke), middag.

✔ 6 dagers surfetimer (For det meste 2 surfeøkter. 4 timer per dag, avhengig av værforhold)

✔ En til en videokorreksjon

✔ Gratis surf tilgjengelig for middels og avanserte surfere

✔ Alt surfeutstyr inkludert

✔ Stort utvalg av surfebrett

✔ Strekk- og oppvarmingsøkter

✔ Lisboa byutflukt

✔ Andre aktiviteter som surfebrettfabrikasjonsverksted, surfefabrikk-omvisning, ballspill, bassengfest, strandfest, transport i fornøyelsespark, filmkveld, videokorreksjonskveld, solnedgangsturer, skate-kveld, pizzakveld, etc.

✔ Wi-Fi

✔ Lukket dør om natten, 24-timers vakthold, 24-timers sikkerhetskameraer

✔ Goody Bag

 

Private tomannsrom

Hvis du ønsker å oppgradere til et tomannsrom med to separate senger.

140 EUR per person per uke.

Reservasjon av begge gjester må gjøres i samme bestilling.

 

Private enkeltrom

Hvis du ønsker å oppgradere til et tomannsrom med to separate senger.

350 EUR per person per uke.

 

Engelsk språkkurs

5 dager med engelskkurs 150 EUR. Klassene varer kun 1 time. Målet er at barn lærer minst en håndfull få viktige fraser med ord per dag.

Ekstrautstyr

✔ Diettbegrensning: 70 EUR per person per leir

✔ Lisboa flyplasstransport: Transfer fra/til Lisboa flyplass, buss- eller togstasjon: 40 EUR per person per vei

✔ Kite Surf Pack: 4 dager 440 EUR per person (inkluderer transport + 4 timer med kitesurftimer)

✔ Lisboa-utflukt: Det kommer an på, vi anbefaler lommepenger rundt 50 EUR per person (én aktivitet, lunsj og middag)

 

Inn- og utsjekkingstid

Surfeleiren vår for barn i Lisboa starter på ettermiddagen. Innsjekking etter kl. 16.00

På utsjekkingsdagen, avgangene om morgenen etter frokost, selv om vi kan slippe av på et senere tidspunkt om nødvendig.

 

Viktig informasjon

Ankomstdagen inkluderer kun middag. Ved tidligere ankomst, vennligst ta med ekstra lommepenger for måltider.

Avreisedagen inkluderer kun frokost, ved sen avreise, vennligst ta med ekstra lommepenger for måltider.

CLIENTS REVIEWS

RELATED SURF CAMPS Portugal

× How can we help you?